Bedrijfsstyling

Sfeer en uitstraling I Een mooi aangekleed bedrijfspand, restaurant of hotel geeft uw klanten het gevoel welkom te zijn, Ook streeft u naar een prettige werkomgeving voor uw werknemers. Planten zorgen voor zuurstof, verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht. Een plant op de werkplek vermindert stress en bevordert zowel de concentratie als de creativiteit, Bloemen dragen bij tot een positief gevoel en verhogen de werksfeer.

Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek waarbij ik niet alleen kennis kan maken met u maar ook meteen de bedrijfsruimte(s) waar het advies betrekking op heeft, kan bekijken zodat ik een passende offerte kan maken aan de hand van uw wensen. Het belangrijkste hierin is dat uw identiteit als bedrijf tot uiting komt. Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. 

Mogelijkheden I U kunt hierbij denken aan groene planten, wanddecoraties, arrangementen op zuilen, tafelbloemstukken, baliestukken, etc. Ik werk met planten en diverse decoratiematerialen zoals druivenhout, drijfhout, tropische materialen, Droogbloemen en zijde in schalen en potten. Echte blikvangers voor uw entree, eetzaal of etalage!

Om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie, vult u het contactformulier in.